Kursusprogram

Så er det igen Kursustid på Elstrupgaard

Kurserne vil bestå af 7-9 kursister, så det vil være tilmelding efter først til mølle princippet.

BUKET BINDERI

Det er dejligt at kunne binde en smuk buket hjemme ved køkkenbordet. På dette kursus vil du lære at binde buketter i forskellige sværhedsgrader, så både nybegyndere og øvede kan være med. Alle materialer kan købes i butikken til en fornuftig pris.

BLOMSTER DEKORATIONER

Vi skal lave smukke tætte efterårsdekorationer i oasis med blandt andet blomster, bær, frøstande mm. Alle materialerne kan købes i butikken til en fornuftig pris. Du må selvfølgelig gerne medbringe dine egne materialer samt en skål med lige kanter, aflang - firkantet eller rund.

KRANSEBINDERI

Vi skal binde de flotteste kranse af efterårets materialer. Tag evt. en tur ud i naturen og se hvad du kan finde af gode ting. Det kan være kastanjer, frøstande, kogler, mos, paradisæbler, hortensia, sankthansurt mv. Alle materialerne kan købes på kurset til en fornuftig pris

JULE DEKORATIONER

På dette kursus skal vi lave de flotteste jule og adventsdekorationer. Har du et fad en adventsstage samt materialer du gerne vil bruge i dine kreationer, så tag endelig det med. Du kan også købe alle materialerne på kurset til en fornuftig pris.