Om os

HYGGELIG GÅRDBUTIK

Elstrupgaard er en hyggelig gårdbutik, som er beliggende i naturskønne omgivelser på stillingvej 509, ca. 3 km syd for Harlev by. Fra vores hyggelige og stemningsfulde lokaler, kan du nyde udsigten over Århus Ådal.

Blomster

Hos os kan du købe flotte potteplanter, blomsterarrangementer, buketter, brudebuketter, dekorationer, bårebuketter, båredekorationer, kranse, kistepynt med videre. Vi bringer gratis ud til kirkerne i lokalområdet og øvrige udbringninger tilbyder vi fra kr. 25,-

Delikatesser

Vi har et stort udvalg af delikatesser og flotte gavekurve i mange forskellige prisklasser. Hos os kan du nemt finde en lækker gave til enhver anledning og vi pakker selvfølgelig alt smukt ind.

Brugskunst

Vores brugskunst er i trend med tiden og omfatter blandt andet lysestager, vaser, lanterner, kunstige lys, stearinlys, potter, krukker, skåle, kopper, kander, skærebrætter, salt og peber kværne og meget andet. Der kommer hele tiden nyt til.

Møbler

I butikken har vi et udvalg af stemningsfulde, rustikke og unikke møbler - her iblandt kan nævnes borde, stole, barstole, caféborde, reoler, diske, bænke, konsolborde med mere.

Kurser

Vi holder løbende lærerige kurser i blomsterbinding, hvor vi laver spændende og smukke kreationer af blomster og andet materiale, som passer til årstiden. Mangler I et event til en polderarbend, er i en flok veninder, arbejdskollegaer eller lignende som gerne vil have en hyggelig og lærerig oplevelse sammen, så arrangerer vi meget gerne et specielt program for jer.